Na “De wereld van Kyrat” trailer is er nu de Survive Kyrat trailer voor Far Cry 4. Far Cry 4 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

Kyrat: een adembenemende, gevaarlijke en wilde regio van de Himalaya’s worstelend onder het regime van de zelf-aangewezen koning Pagan Min. Met enorm veel wapens, voertuigen en dieren, schrijf jij jouw eigen verhaal in deze exotische open wereld. Alleen de dappersten overleven hier… Ben jij er één van?

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.