Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Jennifer Lant.

Deze week het perfecte geek item voor in de woonkamer. Geen kleding maar kussens. De kussens uit de NerdFarmShop zijn goed te combineren met een effen kleur kussens voor op de bank. De kussenslopen zijn gemaakt van katoen. Jennifer heeft 73 kussens verkocht. Ik wil graag via Etsy Finds de minder grote Etsy shops ook benoemen om te laten zien dat zei ook leuke items hebben. Nu heb ik pas geleden kussenslopen gemaakt maar als ik nog nieuwe kussens wil kan hier zeker terecht.

img_pillowstarwars

img_pillowsonic

img_pillowmario

img_pillowdyinglight

img_pillowbatman
Wil jij zelf een kijk je nemen in de shop?

NerdFarmShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.