Als je een lief klein beestje, hond, kat, hamster, rat, cavia, vis, vogelbeest, slang enzovoorts in huis neemt heeft het beestje ook een naam nodig! Hoe leuk is het dan als je jouw favoriete game karakter erbij pakt en je nieuwe huisdier deze naam geeft. Zo hebben we een aantal leuke diertjes voor jullie met een gamenaam!

dd2014_koopa_bowser
Andrea heeft twee hondjes, Bowser (links) is een echte eindbaas van 3 jaar. Een week lang had deze eigenwijze hond geen naam toen kwam Bowser voorbij. Daar moest een lief meisje bij komen en zo werd Koopa aan de familie toegevoegd. Deze naam is natuurlijk afgeleid van een Koopa Troopa, beide namen komen uit de Super Mario games.

dd2014_vexx
Wendy heeft haar kat Vexx genoemd. Vexx is een videogame voor de PlayStation 2, “een gaaf spel van vroeger, jeugdsentiment”, laat Wendy weten. Vexx heeft zijn naam dus te danken aan deze durfal en omdat hij heel stoer is, hoewel dat eigenlijk ook wel tegen is gevallen, de Vexx van Wendy is gewoon een beetje Woozy, maar wel superschattig!

dd2014_yoshi
Ilja heeft een gevleugelde vriend genaamd Yoshi! Yoshi heeft natuurlijk een verleden in de Super Mario games, maar heeft inmiddels ook al wat eigen games op naam staan.

Hoe heten jouw huisdieren? Heb je ze ook flink verwend vandaag?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.