Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Halloween – Trick or Treat.

Halloween wordt hier in Nederland nog niet zo fanatiek gevierd als in andere landen. Hoewel ik geen held ben met enge spookachtige dingen vind ik het wel een leuk feest. Voor kinderen is het natuurlijk al helemaal geweldig aangezien zij verkleed langs de deuren mogen voor snoepjes. Viert jouw buurt nou geen Halloween dan kan je je kinderen toch lekker laten geniet van de sfeer met Halloween – Trick or Treat.

img_halloween_trick_or_treat_1

Samen met de kinderen Mike en Sally beleef je de spannend gedecoreerde huizen tijdens Halloween. Tijdens de jacht naar snoep zal je diverse spannende avonturen beleven bij de griezelige huizen. Ga op zoek naar spinnen, pompoenen, speelgoed en diverse andere voorwerpen. Tussen iedere zoeklocatie door zijn er minigames om te spelen. Memory, zoek de verschillen en vele andere minigames zullen je puzzelvaardigheden testen.

img_halloween_trick_or_treat_2

Bij iedere zoeklocatie kan je ook diverse zuurstokken vinden. De zuurstokken zijn een soort van scoresysteem. Op sommige locaties veranderd je muis heel snel van een pompoen naar een schedel. Je zult moeten klikken en eigenlijk op puur geluk krijg je of de pompoen, wat veel zuurstokken betekend, of de schedel die voor strafpunten staat. Op deze manier kan je hoger of lager in de topscores terecht komen.

img_halloween_trick_or_treat_3

[b]Conclusie:[/b]
Halloween – Trick or Treat is voor kinderen erg leuk maar is voor volwassenen misschien wat te kinderlijk. Ben je gewoon toe aan wat puzzelen in Halloween-stijl dan kan je dit spel natuurlijk gewoon spelen. Begeef je in de Halloween-avond van Mike en Sally en ga samen op zoek naar zo veel mogelijk snoep bij de eng versierde huizen. Je snoep of je leven!

Halloween – Trick or Treat is op [url=http://www.denda.com/store/product/10670004-halloween-trick-or-treat] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €5,99 zelf kopen. Ook [url=http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.