Hoewel de game al een beste tijd uit is, gaan we vanavond LEGO The Hobbit streamen. Weer eens wat anders dan League of Legends, toch? Hoewel het natuurlijk in LEGO The Hobbit ook om een zekere ‘Legend’ gaat..

Laura trapt de week af met LEGO The Hobbit en speelt dat op de PlayStation 4. Kom gezellig meepraten en kijken met haar op www.twitch.tv/jennydiamond waar ze vanavond vanaf 20:15 uur een stuk laat zien van deze grappige TT Games-productie.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

2 Comments on “Female-Gamers Twitchy Times: Laura streamt LEGO The Hobbit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.