Laura kwam, zag, en overwon nog niet want daar is de game te lang voor. Heb je haar streamsessie van LEGO: The Hobbit gemist? Kijk hem dan hier terug!

 

Watch live video from JennyDiamond on Twitch

Meer van onze Twitch-uitspattingen zien? Houd dan zeker www.twitch.tv/femalegamersnl in de gaten en natuurlijk deze website. Laura is er volgende week maandag weer met een game uit een heel ander genre, namelijk: InFamous First Light.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.