Xbox One launch-titel Ryse: Son of Rome komt naar de PC. Mannen in rokjes met rare pluimhelmen, het is je ding… Of niet. De game zal zowel digitaal als fysiek verschijnen.
Carl Jones, Director of Business Development bij Crytek:

“We brengen de Ryse ervaring naar PC, met ondersteuning voor 4K-resolutie. 4K gaming is de volgende grote sprong vooruit op het gebied van graphics kwaliteit voor PC gamers, en Ryse is de perfecte showcase van wat er op dit moment mogelijk is met high-end PC games. We hebben ons team de vrijheid gegeven om te laten zien wat de CRYENGINE kan bereiken met de ongelofelijke hardware die nu binnen bereik ligt voor PC gamers. Ryse legt de lat voor PC graphics hoog dit jaar, en waarschijnlijk voor een langere tijd. Onze community vroeg om een Ryse PC versie, en we hebben nu de middelen en de technologie om hen deze titel te geven met de hoogst mogelijke kwaliteit.”

De PC versie van Ryse bevat bonus materiaal dat oorspronkelijk beschikbaar was als downloadable content, waaronder: Het Colloseum Pack met daarin twee karakter skins en twee Arena maps; het Mars’ Chosen Pack met daarin een nieuwe karakter skin, vier Arena maps, en de Survival spelmodus; het Duel of Fates Pack met daarin twee karakter skins, twee Arena maps, en een nieuwe Survival map; en het Morituri Pack met daarin drie nieuwe Arena maps, twee Survival maps, en vijf solo Arena maps. Tenslotte zullen PC spelers ook onmiddellijke toegang hebben tot de Ruins multiplayer map en het zwaard “Legionnaire’s Trust” die aanvankelijk als deel van de Special Edition verscheen.Een exacte datum is er nog niet, we houden het op “later dit jaar”.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.