Eerder kon je al deel 1 en 2 zien en nu is deel 3 aan de beurt. Ga mee met VICE en het onderzoeksteam naar Nepal en ontdek hoe Kyrat tot leven kwam.
In de derde en laatste video ontmoet het team Maoïstische strijders en maken we kennis met hun verhalen, idealen en het leed tijdens de Nepalese Burgeroorlog. Vervolgens gaan we op reis naar de Pashupatinath tempel, waar we ons verdiepen in de mystiek en het surrealisme van een van de oudste hindoeïstische tempels ter wereld. We lopen mee met een sādhu, een geestelijke wiens hele leven in het teken van het hindoeïstische geloof staat, die ons alles vertelt over deze heilige locatie. Al deze belevenissen samen bieden het ontwikkelingsteam de inspiratie om Kyrat uiteindelijk écht tot leven te wekken.


Far Cry 4 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november 2014 voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.