Fans van typische Japanse anime games kunnen hun hart ophalen! NIS America heeft op 7 Augustus drie nieuwe titels aangekondigd die spoedig naar Europa zullen komen: de twee 2D fighters Arcana Heart 3: LOVE MAX!!!!! en Under Night In-Birth EXE: Late en ook de Visual Novel Tokyo Twilight Ghost Hunters.De eerste twee titels zullen in 2014 hun weg naar Europa vinden, terwijl Tokyo Twilight Ghost Hunters voor 2015 op de planning staat. Arcana Heart 3: LOVE MAX!!!!! is een vernieuwde versie van een 2D fighting game in anime stijl en zal verschijnen op zowel de PlayStation 3 als de Vita. De game zal zo’n 23 personages bevatten om mee te spelen en zal zoals een beetje fighter een story mode en een online multiplayer mode bevatten.

Under Night In-Birth EXE: Late zal verschijnen op de PlayStation 3 en is ook een vernieuwde versie van de variant die in Japan is gelanceerd. De game bevat behalve een story mode ook verschillende andere modes, zoals survival, score attack en een online multiplayer. Beide games zullen in 2014 zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zijn.

Tokyo Twilight Ghost Hunters is van iets andere slag. Een Visual Novel die zich richt op het bovennatuurlijke. Zoals de titel doet vermoeden zullen geesten een grote rol spelen in de game. Volgens de press release zal de game behalve mooie graphics ook muziek van Nobuo Uematsu bevatten, wie wij allemaal kennen als de man achter de Final Fantasy soundtracks. Zoals bij veel Visual Novels zal de speler meerdere paden kunnen bewandelen wat invloed heeft op hoe de game zal eindigen. Verder heeft de game een gevechtssysteem dat is geïnspireerd door strategische RPGs, wat de mogelijkheid geeft bijvoorbeeld vallen te zetten op kaarten voordat je een geest te lijf gaat. De game zal in 2015 worden uitgebracht op zowel de PlayStation 3 als de Vita.

Voor meer informatie over deze drie games kun je terecht op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.