Vanmiddag kregen we een leuk berichtje op onze Facebook pagina van BNN. Alleen de meeste crew members van Female-Gamers zijn al bezet of niet op zoek naar een nieuwe liefde! Lees hieronder het berichtje.
Hoe leuk is het om the one die ook van gamen houdt te vinden via bijvoorbeeld World of Warcraft, Gamebeurs of Social Media. Nu is er een gamer die de stoute schoenen heeft aangetrokken en via BNN op zoek is naar het volgende:
Voor een BNN programma volgen we een vrijgezelle man genaamd Caspar. Hij is een hele vriendelijke, leuke man maar durft minder goed op vrouwen af te stappen. Nu ben ik op zoek naar een vrijgezelle dame tussen de 24 en 32 jaar die net zoals Caspar gek is op gamen en er voor open staat om hem een keer te ontmoeten. Mocht jij er voor open staan? Laat het me weten door te mailen naar floor.verbeek@zodiaknederland.nl of te bellen naar 035 6777378.
Dus lijkt het je leuk om Caspar te ontmoeten en samen een potje te gamen reageer dan via het e-mail adres of bel naar het bovenstaande nummer. Mocht het iets worden laat je het ons dan weten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.