Zoals jullie dankzij de aankondiging op de E3 weten komt de Xbox One na het lange wachten op 5 september uit in Nederland. Vandaag zijn ook de bundels bekend gemaakt.
Vanaf vandaag kunnen Xbox fans een pre-order plaatsen voor een exclusieve Xbox One bundel waarin twee triple-A titels zitten zonder extra kosten. Je kunt kiezen uit:

  • Fans kunnen ervoor kiezen een bundel te reserveren die de nieuwe Xbox One console bevat – met een 500GB harde schijf, Blu-ray speler en ingebouwde Wi-Fi – een Xbox One Draadloze Controller, een HDMI-kabel, een chat headset, een 14-dagen Xbox Live Gold-lidmaatschap, en digitale versies van de games Forza Motorsport 5 en EA SPORTS™ FIFA 15, voor €399,99 (consumenten adviesprijs), zolang de voorraad strekt.
  • Voor degenen die Xbox One vorig jaar voor 20 augustus 2013 hebben besteld en gekozen hebben hun pre-order te behouden, geldt dat zij een Limited Edition Xbox One met Kinect bundel ontvangen met daarin een Limited Edition Day One Draadloze Controller, een HDMI-kabel, een chat headset, een 14-dagen Xbox Live Gold-lidmaatschap, en digitale versies van Forza Motorsport 5, EA SPORTS™ FIFA 15, en Dance Central Spotlight voor €499,99 (consumenten adviesprijs). Beide opties zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Afhankelijk van het beleid van de retailer, kan de mogelijkheid bestaan voor deze klanten om hun pre-order te veranderen naar bovenstaande Xbox One bundel voor €399,99 (consumenten adviesprijs).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.