Vandaag kondigde 2K aan dat WWE Superstar John Cena de Cover Superstar wordt van WWE 2K15. Dus dat word voor de dames weer vol bewondering kijken naar een goed gespierde superster.
WWE 2K15 de nieuwe game is nog in ontwikkeling en de release staat gepland op 31 oktober 2014. Met John Cena op de cover willen ze toewijding, kracht en leiderschap uitstralen. John Cena heeft zichzelf bewezen als een van de meest productieve WWE Superstars allertijden en is inmiddels een cultfiguur aan het worden. Naast dat hij geprezen word voor zijn film-, televisie- en muziek activiteiten bewonderen velen hem ook voor zijn inzet voor de Make-A-Wish foundation waar hij al van meer dan 400 kinderen met een levensbedreigende ziekte hun wens heeft laten uitkomen. Niet zo verwonderlijk dus dat deze geweldige man gekozen is om dit keer de cover te mogen sieren.

“Het is echt een eer en voorrecht om te dienen als de Cover Superstrar van WWE 2K15”, zei Cena. “2K heeft een enorme geschiedenis met sport-simulatiegames en atleten op hun covers, onder wie Michael Jordan, Kevin Durant, LeBron James en natuurlijk Dwayne ‘The Rock®’ Johnson. Ik kijk ernaar uit om de vlag te dragen voor WWE 2K15 en om de ongelooflijke next-generation WWE game-ervaring het WWE Universum in te gooien.”

WWE 2K15 is gezamenlijk ontwikkeld door Yukes en Visual Concepts, een 2K studio, en nog niet gekeurd door PEGI. De internationale releasedatum voor WWE 2K15 staat op dit moment gepland voor 31 oktober, voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.