Voor de gamers onder ons die de huidige maps van Battlefield 4 al tientallen keren heeft gespeeld goed nieuws! Deze zomer kan je aan de slag in nieuwe maps want Dragon’s Teeth is coming.
Ben jij een van de gelukkige Battlefield 4 Premium Members dan kan je vanaf 15 juli aan de slag met de nieuwe mappack Dragon’s Teeth. Hierin zitten vier gloednieuwe multiplayermaps in Aziatische steden. Zo heb je Lumphini Garden waarin je met snelle PWC’s over de kanalen van het smetteloze park kan cruisen en je zo de overhand probeert te krijgen in de hevige infanteriegevechten. Vecht je tussen de enorme monumenten van despoten in het grijze betonnen Propaganda. Vecht tussen de hoge wolkenkrabbers van Sunken Dragon en laat het meer hier leeglopen om ruimte te maken voor een frontale voertuigaanval. Hou je wel van een markt vergeet dan ook zeker niet om de map Pearl Market te spelen hierin voer je oorlog in bedrijvige steegjes en daken.
Naast vier uitdagende nieuwe multiplayermaps krijg je ook vijf nieuwe wapens om mee te spelen. Je kan een leuke gadget vrijspelen namelijk een ballistisch schild om vijandelijke kogels mee te blokkeren. Er zit ook een nieuwe Battle Pickup bij de R.A.W.R. wat een zwaar gepantserd en vanaf afstand bedienbaar grondvoertuig is. Er zit ook een nieuwe spelmodus in genaamd Chain Link hiermee kan je de strijd winnen door het verbinden van veroveringspunten. Boven dit alles heb je ook 10 nieuwe assignments met unlocks voor elke assignment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.