Fans van de klassieker Alien gaan na het lezen van dit nieuwtje meteen een pre-order plaatsen voor Alien: Isolation. Er komt een hele leuke bonuscontent voor pre-orders van deze game.
Vandaag werd bekend gemaakt dat in de bonuscontent “Crew Expendable” voor pre-orders van Alien: Isolation de stemmen en gelijkenissen van de belangrijkste castleden uit het meesterwerk van Ridley Scott Alien (1979) terug te vinden zijn. Ja je leest het goed, Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett), Yaphet Kotto (Parker) en Ian Holm (Ash) spelen allemaal in twee downloadbare bonusmissies waarin je twee klassieke scènes uit de film opnieuw kunt beleven. Ik zei toch al dat fans van deze klassieke film blij zouden worden.

“Het was een ongelooflijke ervaring om met de oorspronkelijke cast te kunnen werken”, aldus Alistair Hope, Creative Lead van Alien: Isolation. “Wij vonden het belangrijk om de bekendste originele castleden hun rol opnieuw te laten spelen. Op die manier konden we de sfeer van de film perfect vastleggen. Voor sommige castleden is dit de eerste keer dat ze in een Alien-videogame verschijnen. Het was een onvergetelijke ervaring om ze hun rol na 35 jaar opnieuw te laten spelen.”

Wanneer je dit spel reserveert in de Benelux krijg je een gratis upgrade naar de Nostromo Edition inclusief dus de bonuscontent “Crew Expendable”. Je kunt de game als een van de drie overlevende bemanningsleden spelen kort nadat Brett de dood heeft gevonden in de kaken van het wezen. Je kan dus spelen als Ellen Ripley, Dallas of Parker en de Nostromo verkennen vanaf het woondek tot aan de machinekamer, terwijl ze hun acties coördineren met Lambert en Ash om de alien naar de luchtsluis van het schip te lokken.
Er komt ook een te spelen verhaal genaamd “Last Survivor” die je ontvangt door te reserveren bij bepaalde verkoopkanalen. Bij welke verkoper je daarvoor moet zijn is helaas nog niet bekend. Zodra we weten waar je moet reserveren om dit verhaal erbij te krijgen kan je dat op onze site lezen. In “Last Survivor” pakken spelers het verhaal op zodra Ripley in de Narcissus probeert te ontsnappen. Als ze het geschreeuw van Lambert en Parker horen moeten spelers door de Nostromo omlaag navigeren om de zelfvernietigingprocedure in gang te zetten. Daarna moeten ze terug naar de Narcissus-shuttle om te ontsnappen.
Alien: Isolation is vanaf 7 oktober 2014 verkrijgbaar voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.