We zijn van start met de E3 persconferenties. Dit betekend natuurlijk dat alle gamers op het puntje van hun stoel zitten in de hoop dat er leuke en goede dingen worden aangekondigd. We hebben in elk geval Call of Duty: Advanced Warfare en Forza Motorsport 5 voor je.
Aangezien vorig jaar misschien wel een beetje een flop was voor Microsoft openen ze nu de presentatie met het feit dat het volledig over games zal gaan. Ze laten de show van start gaan met de nieuwe trailer en een stukje gameplay van Call of Duty: Advanced Warfare, je weet wel die game met Kevin Spacey. De Game zal net als de vorige delen weer exclusieve content en voordelen hebben op de Xbox. Door de gameplay beelden is goed te zien dat het zich echt gaat afspelen in de toekomst. En dit keer niet in de jungle maar in een grote stad zoals New York.


Forza Motorsport 5 is natuurlijk al uit op de Xbox One maar er kan natuurlijk altijd meer content bij. De Nürburgring een baan in Duitsland zal vanaf vandaag gratis te downloaden zijn voor iedereen. Ben je meer van het wat vrij rondrijden en minder van de circuits dan was Forza Motorsport Horizon 2 al aangekondigd. In deze game kun je ook een community starten en het online gedeelte beloven ze allemaal zonder wachttijden. Persoonlijk was ik dol op deze game en ik krijg dan ook kippenvel van de trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.