Recentelijk kwam de nieuwe Nijntje app uit. De zesde app uit de Nijntje reeks. De app staat volledig in het teken van tellen. Deze week in de Appcheck Nijntje telt.Nijntje, wie kent dit lieve kleine konijntje niet? In deze app neemt Nijntje je mee in de wereld van cijfers. Leer je kleintje tellen van 1 tot 10 op een leuke speelse manier.


De app is volledig Nederlands gesproken en ontwikkeld voor peuters en kleuters. De getallen zijn al leuk voor de hele kleine iPad gebruikers. De minigames zijn voor deze leeftijd wel nog aan de moeilijke kant. Voor de oudere peuter is de app heel erg leuk.

De app is helemaal in Nijntje stijl. Zoek met Snuffie de weg naar zijn hok of tel hoeveel peren er in de boom hangen en kleur deze en de diertjes in of teken een ster. Elke minigame hoort bij het getal wat eraan vooraf gaat. Is de minigame af dan krijg je elke keer een kleine beloning door middel van een plaatje.

Wij hebben hier in huis een giga grote Nijntje fan die deze app mocht proberen. Elke keer als ze de iPad in het vizier krijgt brengt ze hem en roept ze “Nijntje!” omdat deze erg goed in de smaak is gevallen. Nu is ze nog geen twee dus de minigames zijn nog wat lastig maar dat maakt haar niets uit de app blijft ze erg leuk vinden!

De app is verkrijgbaar voor €1,79 op de iPad. Je kunt de app downloaden in iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.