Diana duikt in de archieven en vertelt je over de game-juweeltjes van weleer. Iedere maand staat een ander jaar centraal. Deze maand duiken we in het jaar 1998.
Game naam: Kula WorldGespeeld op: PlayStationRelease jaar: 1998Uitgever: SCEKula World, ook wel bekend als Roll Away of Kula Quest, is een puzzelgame. Het doel is om een balletje door een parcour heen te rollen, zonder dat deze van de baan valt of kapot gaat. Het circuit zweeft in de lucht en kan alle kanten opgedraaid worden. Zo kun je bonusvoorwerpen vinden en een sleutel bemachtigen, zodat je de deur in het parcour kan openen om naar het volgende parcour te gaan.


Ik speel deze game nog regelmatig via PlayStation Network. Ik had ‘m vroeger op de eerste PlayStation, maar die ging helaas kapot. Het is een leuk spelletje voor tussendoor en dat vind ik leuk aan dit soort puzzelgames. Het balletje kan rollen en springen. Dat springen ziet er wel koddig uit. Het was wel een moeilijke game vond ik. Ik heb ‘m nooit uitgespeeld, want die parcourtjes worden steeds moeilijker. Maar als je puzzelen leuk vind en niet afgeschrikt wordt door een beetje behendigheid, heb je hier echt een te gekke game aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.