De nieuwe DLC voor Killzone: Shadow Fall is vanaf vandaag te downloaden en daar hoort natuurlijk een video bij.
Dit Insurgent DLC pakket biedt een hoop nieuws voor de bezitters van deze game.- De Insurgent-class. Deze nieuwe class begint met enkel een pistool en is dus erg kwetsbaar, maar heeft twee unieke abilities. Met Steal kan hij de wapens en abilities van gedode tegenstanders overnemen en met Hack kan hij vijandelijke installaties zoals turrets overnemen.- 3 nieuwe abilities: E-pulse emitter voor de Scout, Tactical Echo emitter voor de Support en Guard Dronevoor de Assault.- 3 nieuwe wapens voor de Scout, Support en Assault: de M82, de L512 SMG Pistol en de Sta14 Rifle.- De Elite moeilijkheidsgraad, waarbij je met maar drie levens de campaign op Hard dient te voltooien.- Verder zijn er enkele kleinere toevoegingen gedaan, zoals nieuwe Collectibles, skins en trophies.In deze video wordt dit pakket met beeld en geluid toegelicht. Voor Season Pass houders is deze DLC gratis. Heb je geen Season Pass dan betaal je €9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.