Mannen hadden ons uiteraard allang door, maar wij dames gamen graag comfortabel. Hierbij zijn niet alleen de juiste bank of stoel een must, maar ook de juiste outfits.


Wij vrouwelijke gamers vinden dat er te weinig toffe game-outfits op de markt zijn die functioneel en comfortabel zijn om te dragen onder het gamen. Zoveel gameshirtjes voor vrouwen zijn er niet, en is zo’n groot mannen t-shirt nou zo prettig? Wij van Female-Gamers vonden dat hier verandering in moest komen en dus presenteren wij onze eigen kledinglijn! Wie kunnen er nou beter een kledinglijn voor gamende vrouwen op de markt brengen dan gamende vrouwen?! Uiteraard zijn we zo vrij geweest ons eigen logo te gebruiken in de kledinglijn, maar we hebben ook gedacht aan kleur en bewegingsvrijheid. Een voorproefje van onze creaties kun je hieronder vinden. Uiteraard melden we het zo spoedig mogelijk wanneer de link naar de kledingsite online staat. Voor nu houden we het eerst bij een dameslijn, maar als de mode aanslaat zullen we uiteraard een herenlijn overwegen.

Multifunctioneel jurkje, controller kan in buikzak worden bewaard

Wii jurkje. Ook verkrijgbaar in de combinatie wit-roze. Makkelijk in te bewegen.

Een topper, onze Pink Prize jurk. Ook leuk voor events

Luchtige babydoll. Ook als sleepwear te gebruiken voor gamers die graag in bed nog even doorgaan.

Stoer zwart jurkje, ook verkrijgbaar in roze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.