Je kent ze misschien wel, woorden van hout zoals “Home”, “Love” & “Family” die bij negen van de tien mensen in de vensterbank staan. Ze zijn leuk maar iet wat cliché en daarom gaan wij ze pimpen.
Waarom een saai wit of grijs woord, wanneer je er een gamer of comicvariant van kunt maken?! Haalt het cliché effect een stuk naar beneden!Benodigdheden:

  • Schaar
  • Comic of gamer inpakpapier, magazine of boek
  • Mod Podge of gewone lijm
  • Wattenstaafjes
  • Een woord van hout

Het woord van hout heb ik bij de Action gekocht. Het Marvel inpakpapier komt bij de Primark weg. Naast inpakpapier kun je uiteraard ook comics gebruiken, maar welke fan verknipt nou zijn comics?! Een magazine werkt ook uitstekend.
Je knipt kleine repen papier, ongeveer iets groter dan de breedte van de letters van het woord. Zo kun je het overige papier het hoekje omvouwen voor een mooie afwerking.
Gebruik lekker veel lijm zodat je nog een beetje kunt schuiven met je papier. Schuif alleen niet te lang, want dan trek je het stuk. Rondingen en kleine hoekjes en gaatjes zijn moeilijk te bereiken, vandaar het gebruik van wattenstaafjes. Zo kun je makkelijk in de hoekjes komen met de lijm en stukjes papier naar binnen vouwen op plekken waar vingers niet kunnen komen.
En zie hier het eindresultaat. Toch heel wat hipper dan al die andere woorden van de buren!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.