De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Tot 30 april kun je nog gebruik maken van de Easter Sale in de PlayStation Store. Ook deze week heb ik de budgetbaktitel uit deze sale gescoord.Army of Two: The Devils Cartel
Releasedatum: 28 maart 2013Genre: Action/shooter/co-opPublisher: EAPlatform: PS3Gezien bij: PlayStation Store voor €9,99Dit is het meest recente deel van Army of Two. Ditmaal niet met Rios en Salem. Althans, niet als speelbare personages. Gelukkig hebben Alpha en Bravo dezelfde chemie en humor onderling en voelt het toch al snel aan als vanouds. Een Mexicaans drugskartel zorgt voor problemen en verwarring. Er is genoeg actie, veel schieten en de te gekke overkill modus waarmee je tijdelijk onkwetsbaar bent, aan alles is gedacht. En natuurlijk zou de Army of Two geen Army of Two zijn als je niet gezellig met zijn tweeën op de bank de local split-screen modus kon spelen of juist in online co-op.


Haal deze game in huis als je het leuk vind om co-op te spelen. Deze game is hier bij uitstek erg geschikt voor. Sla deze game over als je er niks aan vind om tactisch te spelen samen met iemand anders of met de computergestuurde legerkameraad. Strategie en samenwerken staan namelijk centraal in deze game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.