Wat krijg je als je ex-LucasArts game designer Bill Tiller en de Zwitserse animatie studio Boutiq bij elkaar zet? Dat is nog een verassing maar ik mocht alvast een kijkje nemen in het eerste level van Perils of Man die 11 maart uitkomt voor iOS.


De game zal uitkomen voor de iPad zoals in de intro al aangegeven staat zal het eerste level te spelen zijn vanaf 11 maart. De hele game komt uit in het tweede kwartaal van 2014. Ik kan je vast verklappen dat ik bijna niet kan wachten, waarom? Dat ga ik je nu vertellen. Meeslepend verhaalHet verhaal lijkt behoorlijk spannend en wekt nieuwsgierigheid op. Wanneer je een intro gezien hebt waar je in meegenomen word in een wereld die vele vragen oproept. De intro laat je zien hoe de hoofdrolspeelster veel vragen heeft over haar vader die vermist wordt. Haar moeder die erg in geesten lijkt te geloven denkt dat hij er niet meer is. Gametrailer

In het eerste level in de demo start je thuis op de dag dat je jarig bent. Een zware storm trekt over en je woont met je moeder in een alleenstaand groot huis. Je moet gelijk aan de slag in de game op zoek naar allerlei nuttige voorwerpen. Je krijgt voor je verjaardag namelijk een paars object waar ik nog geen idee van heb waar het voor is. Als je beneden komt in de hal tref je een voorwerp aan wat veel vraagtekens opwekt, wat is het? Waar wordt het voor gebruikt? Hoe krijg ik het aan de praat? Breng alles mee wat je tegenkomt op je pad want zelfs de snowboots van je moeder heb je nodig!


De game ziet er erg leuk uit, het is naar mijn mening een verslavende Casual game. Ik heb wel een nadeel ontdekt, ik mis wat meer uitleg. Soms is het best lastig om iets aan de praat te krijgen of te ontdekken hoe iets nu werkt, of hoe je moet vinden wat je nodig hebt.

Kortom ik hoop dat er binnenkort een datum komt wanneer de game uitkomt, ik ben erg benieuwd naar wat er allemaal op mijn pad komt en wat er nou echt gebeurd is met de vader van de hoofdrolspeelster!De game is verkrijgbaar via iTunes en speelbaar op de iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.