De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Zombi U
Releasedatum: November 2012Genre: Survival Horror/First Person ShooterPublisher: UbisoftPlatform: Nintendo Wii UGezien bij: Bol.com voor €15,00Londen wordt geteisterd door een virus. Mensen sterven of raken geïnfecteerd en veranderen in zombies. Jij bent één van de weinige die nog leeft en niet geïnfecteerd is. Jij gaat proberen deze catastrofe te overleven. Overal om je heen zijn zombies en jij hebt heel weinig munitie tot je beschikking. Je zult in deze game slim moeten zijn om te overleven. Een leuke twist aan deze game is dat als je gebeten wordt, zelf in een zombie veranderd. Jij als gamer gaat dan over naar een ander personage. Je tas met spullen (inventory) ligt nog bij je vorige personage. Maar die is nu een zombie, dus oppassen geblazen!


Haal deze game in huis als je van zombiegames houdt. Het is zeker geen gemakkelijke game, maar wel te doen. Plus de opties op de Wii U en bijbehorende Gamepad zijn echt leuk en handig.Sla deze game over als je het haat om je spullen te verliezen, wanneer je doodgaat. Dit is leuk bedacht, maar je baalt wel als het je overkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.