Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Deze week: Spider-Trooper!
Naam: NickPlaats: -, EngelandBeroep: LARP & Costume-making

Nick maakt al zo’n 20 jaar kostuums. Ik ontdekte hem via Tabitha Lyons, wie de volgende in deze serie is. Samen met Tabitha maakte hij een supergave photoshoot als Spider-Man en Black Cat. Nick is lid van meerdere groepen (UK Garrison: 501st Legion, Reel Icons en Iconic Legion) die met hun cosplay geld verzamelen voor goede doelen. Naast cosplayer is hij ook een LARPer. Zoals zijn naam al doet vermoeden, cosplayed hij voornamelijk als Spider-Man. Zijn Spider-Man is zo goed dat hij vaak wordt aangezien voor ‘de echte Spider-Man’. Naast Spider-Man is het Dr Octavius, beter bekend als Doctor Octopus, kostuum ook van zijn hand. Het kostuum waar hij nu aan werkt, is Blue Beetle. Hieronder een selectie van zijn cosplays.

 

Spider-Man, Doc Ock (Adam Leishman)
 

 

DarkMan
 

 

Spider-Man, Black Cat (Tabitha Lyons)
 

 

Post -Apocalypse Costume – LARP
 

 

Steampunk

Wil je meer van Nick zien? Dan kun je hier terecht!Website: Facebook

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.