Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het drie-op-een-rij spel Spring Bonus.De lente staat weer voor de deur en wat is fijner aan de lente dan kuikentjes, eitjes en bloemen die in bloei staan? Het nadeel van de lente is alleen dat er ook dagen zijn waarbij het alleen maar regent. Met zo’n regenachtige dag is Spring Bonus een ideaal spel. Spring Bonus is een drie-op-een-rij spel volledig bestaand uit lente thema’s. Konijntjes, lammetjes, kuikentjes en veel meer! Spring bonus heeft twee soorten spellen: ontspannen of spelen tegen de klok. In de ontspannen versie hoef je je niet druk te maken om tijdsdruk en kan je gewoon genieten van alle schattige steentjes die je weg moet spelen. In de versie waarbij je tegen de klok speelt zal je je doelen moeten voltooien voordat de tijd om is. Dit is in het begin niet zo moeilijk, maar het wordt al snel uitdagender wanneer er meerdere soorten stenen op het bord liggen.

In de vele levels van Spring Bonus is het de bedoeling dat je de doelen voltooid. Links onderin beeld is een vakje waar staat hoeveel stenen van een bepaalde soort je nog weg moet spelen. Dit kunnen bijvoorbeeld nog twintig roze eieren zijn of 50 kuikentjes. Er zijn levels waarbij je meerdere soorten stenen weg moet spelen of waar je alle bevroren tegels moet ontdooien om het level te voltooien. Maak je combinaties van vier of zelfs vijf tegels, dan krijg je een speciale bonus op het bord. Deze bonussen kunnen stenen ontdooien, kapot hakken of hele rijen verwijderen. Maak je regelmatig combinaties met glimmende stenen, dan wordt de regenboog links in beeld opgeladen. Als de regenboog helemaal is opgeladen, hebben de bonussen meer kracht. Zo kan een donderwolk in plaats van één rij ineens drie rijen verwijderen als de regenboog is opgeladen. De regenboog is na het gebruiken weer leeg en je zult deze opnieuw moeten opladen om het nog een keer te gebruiken.

In het hele spel zijn er tien achtergronden achter de vele verschillende levels. Na ieder level krijg je een moment waarbij je de hele achtergrond rustig kunt bekijken. Ze zijn allemaal erg schattig, vol met vrolijke diertjes en mooie bloemen. Voordat je door gaat naar het volgende level, kun je ervoor kiezen deze achtergrond in te stellen als bureaubladachtergrond voor je laptop of pc. Dit kan gemakkelijk met een knop boven in beeld. Op deze manier kan je dat heerlijke lente-gevoel bij je houden, ook nadat je het spel hebt afgesloten. Ben jij toe aan schattige diertjes, bloemen en cupcakes? Is het buiten geen ideaal weer maar wil je toch genieten van dat heerlijke lente-gevoel? Dan is Spring Bonus de ideale manier om toch van de lente te genieten!

Conclusie:Spring Bonus is een drie-op-een-rij spel waarbij je tegels moet combineren om je doelen te halen. Kies voor de ontspannen spelmodus om te genieten van het spel zonder tijdsdruk. Kies voor het spelen tegen de klok als je van wat meer uitdaging houdt. Alle tegels in Spring Bonus zijn gevuld met de schattigste diertjes, de mooiste bloemen en de lekkerste cupcakes en worteltjes om je helemaal in de voorjaarsstemming te brengen. Maak van de achtergrond jouw bureaubladachtergrond en neem het lentegevoel altijd met je mee. Ben jij klaar voor een overdosis aan schattigheid en heerlijke lente-taferelen? Spring Bonus is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer 3 op een rij spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.