Wat ben ik dol op online shoppen, vooral omdat dit 24 uur per dag kan. Zo was ik vandaag even bij de online shop van C&A aan het kijken en kwam ik heel veel leuke gamershirts tegen met nog twee dagen 15% korting op ALLES! Leuke bijkomstigheid: je hoeft geen verzendkosten te betalen.
Het jammere is wel dat de meeste gamershirts voor de heren zijn. Mooier was geweest als ze getailleerd waren geweest en wat strakker zouden vallen. Maar, dit is natuurlijk per persoon verschillend. Als het je allemaal niet uitmaakt, dan staat hier een aantal grappige heren- en kindershirts op een rij:

Superman € 12,90

Dan nu wat shirts voor de kleintjes onder ons. Nu is het zo dat als je kledingmaat XS/S hebt, het soms mogelijk is om je in een maat 158/164 te wurmen. Als je kledingmaat M is kan je vaak ook nog wel gaan voor een 170/176. Het ligt er ook aan hoe de shirts vallen, maar over het algemeen komt dit overeen en het scheelt je weer wat geld. Van deze onderstaande shirts heb ik een greep uit de collectie, maar er staat nog veel, veel meer op de website van C&A.

Angry Birds € 8,90
Mario € 12,90
Mushroom € 12,90
Batman € 6,90
Superman € 6,90
Spiderman € 8,90
Turtles € 8,90
Mario € 8,90

Voor de allerkleinsten onder ons, de babymaatjes.

Superman € 5,90
Batman € 5,90

Zit er iets voor je tussen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.