Game Insight is een developer die zijn nek uitsteekt voor de kleine ontwikkelaars. Ze geven allerlei verschillende apps uit, maar voornamelijk games. Er staan weer een hoop apps klaar om uitgegeven te worden en deze vind ik het leukste.
Running Shadow.Een app die er op het eerste oog uitziet als een mooie running game, eentje waarbij je met een poppetje door levels heen rent en obstakels moet ontwijken. Deze app gaat alleen net iets dieper dan de andere runner games. Het speelt zich allemaal af een in donkere fantasy setting. De levels hebben een begin en een einde dus je hoeft het niet zo lang mogelijk achter elkaar vol te houden. Naast de leuke setting zit er ook een RPG tintje aan. Je personage kun je aankleden met andere outfits en wapens. Tijdens het rennen zul je namelijk soms vijanden tegenkomen en deze moet je verslaan. Anders raken ze jou en gaat er een deel van je leven af. Er zijn meer dan 100 verschillende trucjes die je uiteindelijk kunt uithalen met je personage en dat maakt deze game zeer geschikt voor een langere speeltijd. We kunnen hem nog begin dit jaar verwachten en hij zal als eerste verschijnen voor de Android systemen.

Cloud Raiders.Wat is er nu lekkerder dan je eigen legertje opbouwen en andere dropjes veroveren? En dit allemaal lui vanaf de bank op je iPad. Cloud Raiders is een actie strategie game dat plaats vind op allemaal zwevende eilanden. De bedoeling is dat jij deze lieve poppetjes met enorm leuke felle kleurtjes allemaal verzameld en taken geeft. Bouw een verdediging op, maar zorg dat je ook mannen klaar hebt staan in de aanval. Je kunt de aanval aangaan met kanonnen, toverspreuken of gewoon met een bijl. Omdat het zich allemaal afspeelt in de lucht, komen er zelfs leuke draakjes voor in de game. Het is een spel waar je echt van moet houden. Als je normaal al niet zo strategisch bent aangelegd dan zal dit waarschijnlijk niet de game voor jou zijn. Cloud Raiders zal snel uitkomen. De open bèta is al in een aantal landen van start gegaan. Hij zal op meerdere platformen te spelen zijn, namelijk: Android, iOS, Facebook,Windows 8 en de Windows phone.

Tribez & Castlez.Wederom een game waarbij je de hersenen kan laten kraken, in dit geval meer een tycoon dan een strategie game. Je wordt tijdens een experiment naar een andere wereld gebracht. In deze wereld draait alles om magie, monsters en draken. Samen met een goede vriend moet je de stad weer opbouwen van de leuke huisjes tot de graanmolen en landbouw stukjes. Om geld te verdienen ga je dungeons af en verover je de schatten die daar in liggen. Maar natuurlijk krijg je hulp van de mensen uit de stad. Deze kunnen ook heen en weer rijden tussen steden per trein, boot of zelfs met de zeppelin. En zoals in alle sprookjes, is er ook een prinses te vinden in de game. Mocht je inmiddels wel klaar zijn met de oude Facebook spelletjes, dan is dit echt de moeite waard. Je kunt het makkelijk weg leggen en dat zal soms ook wel moeten, omdat er op bepaalde dingen een wachttijd zit tot ze weer actief worden. Dit is allemaal op te lossen wanneer je echt geld gaat uit geven in de game maar dit is niet noodzakelijk. Soms is geduld gewoon een schone zaak. Game Insight wil proberen deze game volgende week al in de appstore te hebben. Hij zal uitkomen voor de iOS, Android en hij zal te spelen zijn op je Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.