Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Deze week een man: Khal Drene Cosplay.
Naam: René KoiterPlaats: Irvine – California, AmerikaBeroep: Grafische vormgever – Blizzard Entertainment

Hoewel René nog maar twee cosplays op zijn naam heeft staan, zijn het wel twee hele goede! Zijn eerste cosplay was Jim Raynor – StarCraft en zijn tweede cosplay is de woeste Khal Drogo uit het Game of Thrones universum. Veel weten we niet van hem, maar ik ben er wel achter gekomen dat hij Nederlands is! Hij cosplayed graag karakters die hij kan evenaren met zijn eigen bouw en looks. Karakters die nog op zijn to-do lijst staan zijn onder andere Conan, Bill the Butcher en Thorin Oakenshield. Ook al heeft hij nog maar twee cosplays, zijn Khal Drogo cosplay is echt te gek! Hieronder zie je zijn cosplays.

 

 

 

Khal Drogo
 

 

 

Jim Raynor

Wil je meer van René zien? Dan kun je hier terecht!Website: Facebook

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.