Het is alweer 1 december vandaag. En weet je wat dat betekend? Juist ja, je mag starten met je advent kalender. Niet iedereen heeft zo’n mooie als de meeste in de Female-Gamers crew, maar met deze app kun je toch aftellen tot de kerst.


Met de Advent 2013 mag je iedere dag, vanaf vandaag, een deurtje openen op een winterplaatje, als je deurtje open is mag je een kort spelletje doen.
Als je spelletje klaar is, krijg je een app die je kunt downloaden op je telefoon. Het zijn verschillende apps die voorbij gaan komen. Sommige apps die je krijgt zullen betaalde apps zijn terwijl andere nu al gewoon gratis te downloaden zijn.
Je kunt trouwens de titels al zien welke spelletjes je gaat spelen, de spelletjes komen pas vrij op de dag dat ze aan de beurt zijn. Tot die tijd even geduld hebben met spelen.
Kortom een gezellige winterse app om de dagen tot de kerst af te tellen. Je kunt de app zowel in de Google Play Store krijgen als via iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.