De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Dementium II
Releasedatum: 17 december 2013Genre: Actie, avontuur, horrorPublisher: Digital Tribe GamesPlatform: PCGezien bij: Steam voor €10,49 (normaal €13,99)Je speelt William en ontwaakt in een tehuis voor de geesteszieken. Je hebt 5 weken in een soort coma gelegen en om bij te komen word je naar een cel gebracht. Het blijkt al snel dat er dingen niet kloppen. Vreemde wezens krioelen door de gangen en je bent je leven niet meer zeker. Je eerste doel is overleven in een wereld van bloed en goorheid. Stukje bij beetje wordt het duidelijk wat je werkelijke doel is, terwijl een meedogenloze arts geamuseerd toekijkt.


Haal deze game in huis als je fan bent van alles wat goor en bloederig is. Daarbij is het een lekker mysterieus verhaal en dat er een idiote dokter meekijkt voor eigen leedvermaak, maakt het allemaal lekker zwart.Sla deze game over als je niet door grafische oneffenheden heen kunt/wilt kijken. Vijanden komen meer aanzweven dan aanlopen en dat er vooral 2D sprites gebruikt worden helpt ook niet echt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.