Ook wij dames zijn dol op gadgets, of het nu is om naar te kijken, actie mee te ondernemen of af te vragen wat je er mee kan.. Wij zijn dol op gadgets!!

Wij hebben van Megagadgets een Tetris Lights setje mogen ontvangen. Zo kunnen we ontdekken wat het is, wat je er mee kan doen en of het leuk genoeg is om te willen hebben of cadeau te geven. En zo met de komende feestdagen, kun je misschien wat extra inspiratie gebruiken.

Tetris Lights! Het zijn blokken, van plastic, die oplichten door ze op elkaar te zetten. Ze zijn erg licht van gewicht, in verschillende kleuren en vormen. Alles zit goed verpakt en nadat de doos open is, moet je alle Tetris blokken uit het plastic halen en kun je er mee aan de slag.

Je hebt wel een stopcontact nodig om je Tetris Lights aan te sluiten, want er zit een snoertje bij. Een kort snoertje, dus moet je de Tetris Lights dicht bij een stopcontact zetten, of even een verlengsnoer erbij pakken.

De grote blauwe Tetris Light lamp is de basis van je bouwwerk, hij kan liggen of staan en deze is ook voorzien van een aan/uit knop en hier moet ook het stekkertje in. Als je de lamp hebt aangezet is het een kwestie van stapelen, puzzelen en combineren.

In alle stenen zitten een soort koppelpunten, waardoor als je ze op elkaar zet ze via via elkaar stroom geven en dus oplichten. Je kunt die koppelpunten ook zien aan de zijkant, maar dat stoort niet. En je kan alles wel op elkaar zetten en je eigen Tetris toren bouwen.

Waar zet je nu een Tetris Lights neer? Waar je maar wilt! Op kantoor, in de keuken, je woonkamer, op je bureau op je slaapkamer, hij past gewoon overal en fleurt je omgeving goed op. Overdag geeft hij ook gewoon licht, je kan de kleuren goed bewonderen in elk geval. In de avond straalt er zelfs wat licht vanaf en staat het leuk gekleurd.

Voor wie is de Tetris Lights geschikt? Voor je vader, een beetje de nostalgie van vroeger in huis halen. Maar ook voor je moeder, want ook zij is ongetwijfeld met Tetris opgegroeid. Voor je broertje? Of je kleine zusje? Volgens mij vind bijna iedereen dit wel een leuke gadget.

Je kan veel verschillende combinaties maken met de Tetris Lights. Er zit ook een papiertje bij met een aantal voorbeelden. Maar daar kan je vast zelf nog wel wat aan toevoegen. De Tetris Lights koop je bij Megagadgets.nl voor €39,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.