Met de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft: Warlords of Draenor kunnen spelers eindelijk hun eigen dorp, ‘garrison’, bouwen in de game!

Er bestaan drie verschillende levels voor de gebouwen die je kunt plaatsen en geven elk nieuwe bonussen. Als speler kun je zelf kiezen in welke zone je de gebouwen neer wil zetten en welke gebouwen je wil plaatsen. De gebouwen voor de Horde en de Alliance zien er uiteraard verschillend uit. De vorderingen zie je in onderstaande screenshots:

Het begin
Level 1
Level 2
Level 3

Followers moet je verzamelen die je kunnen helpen met verschillende dingen voor je dorp. Je stuurt ze op verschillende missies zoals raids, dungeons en quests. Stuur je followers op een missie en zij keren terug met bijvoorbeeld epic gear. De levels van je gebouwen zorgen bovendien voor unieke voordelen voor je followers en de missies die zij kunnen doen. Er zijn speciale missies die alleen gedaan kunnen worden wanneer er een bepaald gebouw in je garrison staat.Ook leuk, je kunt gebruik maken van grondstoffen van alle beroepen (engineer, tailor, jewelcrafter etc.), ook wanneer je zelf het beroep niet uitoefent. Mocht je na een tijd je dorp willen verhuizen naar een andere zone, dan is dat zo gebeurd! Daarnaast hoef je je dorp niet te laden, omdat het geïntegreerd is met de WoW wereld.

Bij het neerzetten van een nieuw gebouw worden de mogelijke plots zichtbaar in geel/goud
De voordelen van een Inn
Interieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.