Eerder kon je lezen over het Gamegirl 2013 evenement dat georganiseerd werd door GameGear.be. De meiden hebben hard gestreden maar, er kon er maar een de winnaar zijn!
*drumroll*Gamegirl 2013 is geworden: Fariko Ingard!

Fariko Ann3 werd tweede en Nysira derde.Op 28 september werd in Turnhout gestreden om de Gamegirl 2013 titel tussen de overgebleven finalisten. Helaas moest Koekje wegens persoonlijke omstandigheden op de dag zelf opgeven, en kwam Meaveroirdan niet opdagen. Nysira, Fariko Ann3, Fariko Ingard en Kate namen het tegen elkaar op in drie rondes. Als eerste mochten ze elkaar neer gaan knallen in de game ShootMania, gevolgd door een potje Mortal Kombat. Daarna moesten ze nog even goede antwoorden geven in een vragenronde over, hoe kan het ook anders? Games.

De 4 finalisten ontvingen allemaal een Steelseries pakket. Daarnaast worden de winnaressen op de foto gezet in een professionele photoshoot voor de GameGear kalender. Deze kalender zal je bij een GameGear aankoop ontvangen tijdens de Kerstperiode. Namens Female-Gamers Gefeliciteerd!Foto’s: GameGear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.