Age of Gaming is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het helpen van mensen die geld willen verdienen met hun YouTube kanaal. Geld verdienen klinkt goed, maar is Age of Gaming een goede partij?
Amon Havers (links op de foto) vertelt me graag meer.


“Er zijn veel mensen die filmpjes op hun YouTube kanaal plaatsen. Dat kunnen mensen zelf. Wij kunnen je helpen om te zorgen dat je daar geld mee kunt verdienen. De reclamefilmpjes die men ziet voordat ze jouw filmpje zien, is je bron van inkomsten.”

Deze manier van werken is niet nieuw, maar Amon is lang op zoek geweest naar een partij die een eerlijke deal bood.“Dus ben ik zelf zo’n partij geworden. Wij werken met een 20/80 deal (20% voor Age of Gaming / 80% voor jou), waar anderen bijvoorbeeld 40/60 bieden. En we hebben een No lock-in systeem. Dat betekent dat je vrij bent om eruit te stappen, wanneer je maar wilt. En tot slot bieden wij je een 24/7 support. Dus je kunt altijd bij ons terecht met vragen.”

Tot slot nog een paar tips van de heren van Age of Gaming.- Heb geduld. Het zal echt veel tijd en energie kosten voordat je veel viewers hebt. Dus zet door en geef niet op.- Lees de comments op je filmpjes gewoon niet. Er zijn zoveel mensen die er hun hobby van hebben gemaakt om anderen af te zeiken. Lekker negeren die negativiteit.Kijk op de website http://www.ageofgaming.net voor meer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.