De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Uncharted
Releasedatum: 7 december 2007Genre: Action-adventure, Third-person shooterDeveloper: Naugthy DogPlatform: PlayStation 3Gezien bij: yourgamezone.nl
voor €15,99
In Uncharted is de hoofdrol weggelegd voor Nathan Drake. Hij treedt in de voetsporen van ontdekkingsreiziger Sir Franics Drake. Deze reis leidt hem door gevaarlijke jungles, indrukwekkende ruïnes en niet zo verlaten duikboten. Nathan wordt op zijn reis vergezeld door journalist Elena Fisher en Victor O’Sullivan (Sully voor vrienden). Helaas is Nathan niet de enige die het op de schatten van Sir Francis Drake voorzien heeft en onderweg maken deze vijanden het onze Drake nogal eens knap lastig.


Haal deze game in huis als je helemaal verzot bent op vermakelijke avonturen vol actie. Ik heb deze game al 5 keer uitgespeeld en hij verveelt nog niet.Sla deze game over als jij je avontuur niet wilt onderbreken om puzzels op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.