Ik vraag me af of mensen niet uitgekeken raken op games als 4 plaatjes 1 woord, blijkbaar zien ontwikkelaars er nog wel iets in. Deze week in de App Check: 4 Pics 1 Song!


Net zoals alle andere 4 plaatjes 1-apps, werkt deze App hetzelfde. Alleen in plaats van een woord moet je denken aan een de titel van een lied.

De App is in het Engels verkrijgbaar, maar het scheelt dat de meeste bekende nummers die wij op de radio horen ook Engelstalig zijn. Dus makkelijker te herkennen.

Het is de bedoeling dat je steeds een soort level haalt, nadat je hem gehaald hebt ga je naar het volgende level waar het weer iets moeilijk kan worden.

Als je er niet uit komt kun je via Facebook of Twitter hulp inschakelen, ook kun je met munten die je verdient hebt letters wegspelen. De App is verkrijgbaar via iTunes en Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.