Een van de allergrootste franchises van Nintendo is natuurlijk Zelda. Er zijn al heel veel games uitgekomen in die serie, maar welke is eigenlijk de favoriet van Laura en Diana?Diana: De eerste op de NES. Ik begin mezelf langzamerhand een nostalgie addict te vinden, want ik kies vooral de oude zooi uit. Ik word oud. Toch vond ik deze game echt magisch en zo groot. Ik heb nog met mijn broer een plattegrond getekend op een groot vel papier. Hij lopen en ik tekenen, inclusief de schatten en geheimen grotten. Memories!

Laura: Dat lijkt me duidelijk: A Link To The Past. Ik heb die game inmiddels meerdere malen gespeeld en elke keer grijpt het me weer. Het roerende heksje, het bos met die dieren die ineens verdwijnen, die rare worm-achtige eindbaas.. De graphics zijn cool, oldschool en cute en de game is van precies het juiste niveau moeilijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.