Kikkerpak, schieten, wasbeerpakje etc, straks doet Mario een catsuit aan! Op deze eennalaatste dag van de 30 Day Challenge Nintendo geven Laura en Diana antwoord op de vraag welke power-up-outfit Mario nou het beste stond, of tenminste het lekkerst speelde.
Diana:
Ik had in Super Mario Bros 3 het liefst het kikkerpakje. Dan ging het zwemmen echt een stuk beter en knalde ik minder snel tegen kwallen of vissen op.

Laura: Kikvorspak! natuurlijk, lijkt me een no-brainer. Ik heb zo’n hekel aan die nare zwemlevels waarin er dan zo’n kwallebeest achter je aan gaat zwemmen. Dankzij het kikvorspak kun je ineens veel stabieler zwemmen en dat is een genot! Plus, het ziet er best schattig uit als Mario die kikkerogen op zijn hoofd heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.