Muziek, het kan een game maken of breken. In het geval van Nintendo heeft het menig game gemaakt, want er zijn zelfs speciale concerten met alleen maar gamemuziek gegeven die zeer succesvol waren. Welke soundtrack vinden Laura en Diana het leukst?
Diana:
Ik heb niet echt een favoriete soundtrack. Maar ik vind veel Nintendo tunes wel erg leuk. Uiteraard de Mario Theme, het melodietje van de fluit uit de Zelda games en niet te vergeten de melodie uit de dungeons van Mario games.

Laura: Ik ben nooit zo heel erg van de soundtracks, maar ik denk dat dat toch die van Link to the Past is. Die Zelda-chiptunes zijn geweldig. Alleen al het geluidje dat klinkt wanneer Link een schatkistje opent, is al episch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.