Pokemon zijn niet iedereen z’n cup of tea. Onze Heather moet er niets van hebben, dus gelukkig doet die niet mee aan deze 30 Days Challenge. Laura en Diana hebben allebei wel een favoriete Pokemon en dat zijn er twee die best wat overeenkomsten hebben..Diana: Ik ken Pokemon alleen maar van de tekenfilms. Daarin vond ik de Clefairy hilarisch. Zo’n roze stuiterend beestje, wat alleen maar zijn eigen naam roept. Op bijzonder vrolijke toon. Ik lag onder de bank van het lachen.

Laura: Ik denk toch Jigglypuff. Eerst had ik het er al over dat Kirby mijn favo non-human figuur is, maar Jigglypuff, die daar zo op lijkt, is mijn favo Pokemon. Vooral als dat uberschattige liedje wordt gezongen. Ik val niet in slaap, ik word er juist extra wakker van. SCHATTIG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.