Hoewel de wereld op dit moment wel mooi is omdat Gamescom gaande is, zijn er ook wel eens dagen dat je het liefst je televisiescherm in zou gaan, zo de gamewereld in. Over welke gamewerelden fantaseren Laura en Diana? Dat lees je hier.Diana: De wereld van Legend of Zelda Wind Waker vind ik wel erg mooi. En met een bootje varen ben ik altijd voor. Ik koos dan zo’n mooi huisje aan het strand uit voor mezelf.

Laura: Waarin ik graag zou wonen? Ik denk in Kirby’s Epic Yarn. Alles is gemaakt van stofjes, textiel, draad en andere creatieve dingen en daar houd ik wel van. Heb sowieso het gevoel dat er in die wereld vanalles te ontdekken valt, gewoon even de naadjes loshalen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.