Daar gaan we dan, mijn koffer is gepakt en ik reis per trein richting Keulen. Vanaf vandaag ga ik voor jullie het laatste nieuws halen. Iedereen uit game journalistiek Nederland en overigens uit heel de wereld gaat of is al afgerezen naar de mooie stad met de Dom toren.
De meeste zullen de buitenlucht van Keulen echter amper te zien krijgen. We worden vastgeketend in een groot congressgebouw om daar presentatie na presentatie bij te wonen. Is dit hobby? Is dit werk? Ach, we moeten er iets voor over hebben om jullie het laatste nieuws te bezorgen. Gelukkig krijg ik wel hulp want ook Laura zal er een paar dagen rondrennen. Misschien vang ik zelf ook nog wel een glimp van haar op. Vanavond beginnen we goed met een persconferentie van EA en Sony. Zullen we de Sims 4 gaan zien? Of een lang verwachte datum krijgen voor de PlayStation 4? We weten het over een paar uurtjes.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.