Van een bedrijf dat al zoveel jaren meeloopt en al zoveel games uit heeft gegeven, is het natuurlijk moeilijk om daar een favoriet van te kiezen. Dat vonden ook Diana en Laura, maar ze hebben toch geprobeerd met een goed antwoord te komen.Diana: Kirby’s Adventure op de Wii. Ik vond Kirby sowieso al een klein schattig roze figuurtje. Maar dit avontuur op de Wii speelde ook nog eens fijn en qua graphics vind ik het ook echt een mooie game.

Laura: Super Mario World. Hij is vrolijk, kleurrijk en bevat Yoshi. Ik vind vooral de boswereld erg mooi en ik heb ontzettend genoten van de sterrenwereld met de baby-Yoshi’s. Voor mij zijn de Mario-platformers altijd het voorbeeld geweest van wat gamen voor mij betekent en hier is Super Mario World het beste voorbeeld van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.