Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het time management spel Juliette’s Fashion Empire.Juliette ontwerpt zelf mode en was een goede student op de modeschool. Ze opende haar eigen boetiekje, maar na een maand kwamen er bijna geen klanten meer. Een oude rivaal van haar zei haar dat ze zichzelf moet verkopen als een merk. En dat is exact wat ze gaat doen. Jij mag haar helpen om een succesvol modeontwerpster te worden en haar oude rivaal te verslaan. Je ontwerpkunsten zullen als eerste in New York getest worden door middel van het geluk van je modellen, de kleding en de make-up die ze dragen. Dit is waar je jouw oude rivaal uitdaagt tot een modewedstrijd. Eenmaal in New York zie je de inkomsten die jij hebt behaald, de inkomsten van je rivaal en welke week het is. Het spel begint bij modeweek 1 en je eerste kleine boetiek waar je begint. In je boetiek krijg je een korte uitleg van de taken die je te wachten staan.

De eerste modellen zijn nog groentjes en zijn snel onder de indruk, het is jouw taak om ze te ontvangen in je boetiek door ze naar de stoel te slepen met je muis en ze eventueel wat drinken te geven als ze dat willen. Dat is te zien in wolkjes die boven hun hoofd met het plaatje van het drinken erin. Wanneer ze er klaar voor zijn en er ruimte is bij een tafel met make-up kan je ze daarheen slepen. Hier zal jij ze van de juiste make-up moeten voorzien en soms een aanpassing maken aan hun haar. De juiste make-up en haarstijl zijn in het scherm te zien. Nadat het model klaar is voor de kleding breng je haar naar een kleedkamer waar nog niemand bij staat zodat je haar kleding kan kiezen. De juiste kleding is vrij gemakkelijk te vinden omdat het model dan begint te lachen als je de verschillende outfits probeert. Eenmaal in de goede kleding is het model nu klaar voor de catwalk en kan je haar in de rij zetten voor het podium.

Jouw stijl zal beoordeeld worden door de mensen in de zaal die je in je scherm kunt zien. Hoe beter je beoordeling is hoe meer kleding je in je boetiek zult verkopen die week. Het spel lijkt in eerste instantie niet heel erg moeilijk maar hoe verder je komt in het aantal modeweken, hoe moeilijker de modellen worden. Ze krijgen snel last van weinig geduld en zullen weg lopen als je ze niet snel helpt. Om alles nog moeilijker te maken heb je in het begin maar twee tafels met make-up en twee kleedkamers, en deze kunnen niet door meerdere modellen tegelijkertijd gebruikt worden. Tussen de dagen door zal je de mogelijkheid krijgen je boetiek een upgrade te geven, waarbij je kunt kiezen uit vele handige dingen. Zo kan je de tafels met make-up of de kleedkamers een upgrade geven, of ervoor zorgen dat er meer drankjes klaar staan voor de ongeduldige modellen. Na veel succes heb je zelfs de mogelijkheid tijdens de upgrades om mensen te kopen die de modellen drinken inschenken! Al met al wordt er veel van je strategisch vermogen gevraagd om alle modellen gelukkig te houden en op tijd in de juiste outfits de catwalk op te sturen. Heb jij het in je om je rivaal te verslaan en succesvol te worden in vele grote steden? Ontdek het in Juliette’s Fashion Empire!

Conclusie:Juliette’s Fashion Empire is een vrolijk spel waar het uiterste gevraagd wordt van je strategisch vermogen en modebewustheid. Verschillende types modellen zullen geduld en snelheid van je eisen om ze klaar te stomen voor de catwalk. Ben jij modebewust genoeg om ze in de juiste make-up en outfit de catwalk op te sturen? Juliette’s Fashion Empire maakt van styling een behoorlijke uitdaging door een rivaal die je moet verslaan en veeleisende modellen. Het upgraden van je boetiek is de sleutel tot succes, maar waar zal je het eerst in investeren en is dat de meest verstandige keuze? Juliette’s Fashion Empire is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer time management spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.