Hoeveel je ook van Nintendo kunt houden, er zijn altijd van die dingetjes die net even wat minder zijn. Bijvoorbeeld slechteriken. We zijn niet allemaal dol op alle slechteriken en Laura en Diana vertellen je (nog net) vandaag wie voor hen wat minder zijn.Diana: Toad, bij vlagen kan hij iets toevoegen aan een game. Zoals bij Super Mario 2 op de NES. Moest je snel graven, dan koos je Toad. Maar meestal is het een enorme huilebalk die veel te veel praat.

Laura: Dat is lastig om zo uit de mouw te schudden. Ik denk Megaman. Niet zozeer dat ik hem haat ofzo, maar ik heb nog nooit een Megaman-game gespeeld dus ik heb er gewoon geen binding mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.