De ontwikkelaar DICE heeft bekend gemaakt dat de statistieken van Battlefield 4 gemakkelijk overdraagbaar zijn naar de Next-Gen consoles.Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken dat je helemaal op nieuw moet beginnen als je de game op 31 oktober (de releasedatum van de huidige generatie consoles) koopt. DICE wil er ook alles aan doen dat je het hele jaar voorzien bent van acties met de terugkeer van het Premium-lidmaatschap voor Battlefield 4. Met een lidmaatschap kun je uitbreidingspakketten, wekelijkse nieuws content en aanpassingsmogelijkheden verwachten. En net zoals al je statistieken wordt ook je Premium-lidmaatschap voor Battlefield 4 van de huidige generatie naar de Next-Gen consoles overgedragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.