Het vreselijk aanstekelijke muziekje, de simpelheid maar toch ook de verslaving. Als het aan Diana ligt, dan is er een Nintendo-game vreselijk ondergewaardeerd en hoewel Laura het daarmee eens is, kiest zij toch een andere onderschatte Nintendo-game…Diana: Dr. Mario op de NES. Echt een leuke puzzle game. Velen noemden het een Tetris ripp-off. Ik ga dat niet tegen spreken. Ik zou Dr. Mario de geëvolueerde versie noemen. Het bood net iets meer uitdaging. En de beestjes in het vergrootglas waren ook echt heel leuk.

Laura: Alice in Wonderland op DS. Die filmgame is echt heel erg leuk, grappig stijltje, lekker puzzelen, heel cutesy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.