Merchandise. Waar het vroeger niet cool was om gamer te zijn, kun je tegenwoordig bij de Bijenkorf al terecht voor een sleutelhanger met Nintendo-boegbeeld Mario erop. Hebben Diana en Laura merchandise? Jazeker en ze vertellen vandaag wat ze in huis hebben.Diana: Mijn prachtige, fantastische everlasting Nintendo tas. Mensen reageren altijd leuk op deze tas. Van neuriën van de Mario Theme tot spontane gesprekjes op straat met wildvreemden over gamen. Waar een tas al niet goed voor is.

Laura: Moet ik alles opnoemen? Ik zal je de Nintendo-merchandise noemen waar ik het meest trots op ben, want dat is mijn lichaam, hihi. Ik heb op mijn pols een Mario-sterretje staan. Niet dat ik overwinnelijk ben, was het maar zo, maar ik vind hem schattig, subtiel en ook nog eens heel mooi gezet, dus dat is absoluut mijn favoriete ‘ding’ van Nintendo. En dat is maar goed ook, want ik heb hem altijd bij me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.