Je bent Nintendo-fan, of je bent iemand die niet echt gegrepen is door de magie van het Japanse bedrijf. Maar als je Nintendo goed kunt waarderen, hoe komt dat dan? Laura en Diana geven vandaag antwoord op hun allereerste ervaring met Nintendo. Best even graven, want dat is voor beide meiden heel wat jaren geleden.Diana: Mijn allereerste Nintendo Ervaring beleefde ik met het spelsysteem CBS. Daarop was Donkey Kong verkrijgbaar. Ik was toen volgens mij een jaar of 8. Een leuke platformer die ook behoorlijk kon irriteren.

Laura: Mario spelen met mijn broer op de NES. Ik denk dat ik drie of vier jaar oud was, maar ik was meteen hooked. Ik vond het niet eens erg om af en toe alleen toe te kijken hoe mijn broer het deed: Mario betoverde me meteen, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.