Vanaf 4 juli kunnen we naast een tank besturen ook gaan vliegen in de nieuwe game van Wargaming. In de game kruip je de cockpit in om eens lekker rond te vliegen en schieten.
Voor de closed Beta hadden ze al 2,6 miljoen aanmeldingen vanuit 194 verschillende landen dus dat het een groot succes zal worden staat bijna voorop. World of Warplanes bevat vele oorlogsvliegtuigen van de jaren 30 tot nu en natuurlijk uit verschillende landen waaronder Verenigde Staten, Rusland, Duitsland en Japan. Teamwork staat voorop bij deze 15 tegen 15 potjes. Kun jij het aan om deze grote machines te bemannen en de vijand uit te schakelen. Meedoen met de open b├Ęta kan op: http://www.worldofwarplanes.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.